Tävlingen om spelplats avgjord

03.09.2013 22:28

Facebooktävlingen är avgjord! Den extremt spännande frågesporten om att gissa vilken bana vi skall spela på är över. Alla ledtrådar är skrivna och endast ett rätt svar går att finna - Bråviken GK! Stort Grattis till Toffe som på 4p-nivån daskade till med ett nytt förslag som ingen tidigare hade varit inne på. Imponerande! Vill minnas att Toffetott var med och högg i fjolårets tävling och var först med rätt stad, ej bana och på så sätt missade förstapriset då. Vilken revansch.
 
Lite fakta från tävlingen:
*  Totalt 15 personer gissade, en diskade sig själv och två satt i tävlingsledningen. Hela 4st har inte följt denna spännande tävling - SKANDAL! 
* Det gissades på 11 olika banor och flest gissningar fick Jättorp (även om Hundrik skrev Åtvidaberg). Även Frösåker fick flera röster.
* Mest ut och cyklade var Mattajen (Visby GK) och Pontan (Ulriksdal GK)
* Jacob kommer få pris som mest ihärdigast och vi skulle kunna ge honom rätt om vi anser att Nyköping BIS har varit framgångsrika i år. Men det gör vi ju inte.....
* Mattajen var först med rätt framgångsrika idrott - Basket (Norrköping Dolphins damlag vann SM-guld i år)
* Jo Lagge, Anders Borg kommer visst från Norrköping (även om han är född i Vingåker). Källaagivelse: Wikipedia/Norrköping/kända personer.
 
Summa summarum: TOFFE ÄGER!
 
Vänligen // Tävlingsledningen
 
P.S. Vi syns i Norrköping